Over ons

Image1

Na een jarenlange ervaring in de dichtingswereld, machinebouw en automatisatie startten Bart Crauwels en Frederik Broeckx eind 2021 Provecta. Als engineering partner biedt Provecta ondersteuning aan high-end bedrijven in nichemarkten.
Door de kruisbestuiving van specifieke kennis en knowhow uit applicaties zoals afdichtingen, valven, pompen, cryocoolers, elektromotoren, verbrandingsmotoren, lagers,… biedt Provecta een meerwaarde in elk innoverend bedrijf. Hetzij aan de ontwerptafel, in productie of voor de evaluatie van uw bedrijfsprocessen.

Partner nodig voor high-end metalen stukwerk of procesoptimalisatie?

Onze visie

Industriële bedrijven moeten terecht kunnen bij een one-stop-shop voor al hun operationele productie-uitdagingen zodat ze zich kunnen focussen op hun core business.

Onze missie

Provecta is een betrokken engineeringpartner die industriële bedrijven in veeleisende sectoren helpt met het stroomlijnen van hun productieprocessen en de productie van hoogwaardig metalen stukken.

Onze strategie

De kruisbestuiving van praktijkervaringen en specifieke kennis uit verscheidene nichemarkten geeft ons een meerwaarde in elke nieuwe omgeving.
Met een intense samenwerking, grote betrokkenheid en open communicatie willen we ons als onmisbare partner verankeren bij onze klanten.

Bart Crauwels
Bart Crauwels
Frederik Broeckx
Frederik Broeckx

Locatie

Onze uitstekende locatie is het vermelden waard. Midden op de as Antwerpen – Brussel te Putte (Mechelen) kan u ons vinden. De luchthavens Brussels airport en Antwerpen, beide op 30 minuten rijden, als belangrijke schakel voor verdere internationale klanten.

Daarenboven de Antwerpse haven en toegangswegen richting Parijs, Berlijn, Amsterdam en Oost-Europa liggen op een boogscheut van onze site voor zowel aanvoer van basismaterialen en vervoer van afgewerkte producten.